Siirry sisältöön
Oletko sinäkin #kuruvaanari?
Alkaen 200,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Matka-Villa | Villa on Wheelsoona@laplandoutdoor.com0400505952Y-tunnus:2188119-3Kauppiaan ehdot

Matka-Villan omistaja, muoniolainen Kurun perhe, ei ole kovin kokeneita karavaanareita, mutta sitäkin kokeneempia kuruvaanareita!

Kuruvaanari nauttii vaivattomuudesta, rauhasta ja upeista luontokohteista. Kuruvaanari hyödyntää mielellään hyviä palveluita, kun sellaisia osuu kohdalle, mutta haluaa myös mahdollisuuden olla vaikka täysin palveluiden ulottumattomissa. Hankimme Matka-Villan sellaisella varustukselle, jolla pärjää yön tai pari ilman sähköverkkoa. Vaikka ehkä imuri tai tv ei toimi akkuvirralla, niin onko sillä väliä? Vai onko se juuri se pointti! Kun ollaan luonnonhelmassa puskaparkissa, niin ei kai sinne imuroimisen vuoksi mennäkään :-D  

Silloin kun kuruvaanari majoittuu puskaparkissa, niin hän huolehtii tarkoin, ettei aiheuta vahinkoa. Vaikka kuruvaanari osaa salamannopeasti luoda ympärilleen upean ulkokeitaan ja grilli on lämpenemässä lähes silmänräpäyksessä, niin kuruvaanarista ei jää pysähdyksen jälkeen jälkeäkään. Paitsi kameran filmille. Ja siis ihan oikealle filmille, sillä Matka-Villasta löytyy ihana nostalginen kamera, jonka hetitulostuva paperikuva saa varttuneemmat kuruvaanarit hihkumaan sisällään lapsuusmuistoille ja ylivalottuneille lomakuville. 

Kuruvaanari on ehkä myös hieman salaperäinen. Se ei paljasta kaikkia salaisia kuruvaanaripaikkojaan ihan kaikille, mutta toiselle kuruvaanarille ne kerrotaan. Matka-Villan oma matkakirja tallettaa muistot ja terveiset seuraaville kuruvaanareille ja vaikka Matka-Villa on vasta ensimmäistä kesäänsä reissussa, löytyy matkakirjasta jo muutamia oiekin mainioita sisäpiirin vinkkejä!