Kaupan ehdot

Osapuolet

Kauppias

Heittotyttö
Örninpolku 10 99300 Muonio
+358 (0)400 505952
oona@laplandoutdoor.com
2188119-3

Asiakas

Asiakas sitoutuu noudattamaan näitä sekä kauppiaskohtaisia ehtoja ostaessaan tuotteita ja palveluja Matka-Villan Internet-palveluissa.

Tilaaminen

Yleiset ehdot

  • Verkkopalvelussa esitetyt hinnat ovat arvonlisäverollisia.

  • Sovellamme majoituskohteissa dynaamista hinnoittelua. Hinnat ovat riippuvaisia ajankohdasta ja vaihtelevat kuukausittain, viikoittan ja päivittäin.

  • Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yritysasiakkaille.

  • Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin.

  • Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta.

  • Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Varausehdot

Voidaksemme taata järjestelyidenne onnistumisen parhaalla mahdollisella tavalla, edellytämme seuraavien ehtojen ja suositusten noudattamista, mikäli erikseen ei ole toisin sovittu. Nämä varausehdot koskevat vain meille suoraan tehtyihin varauksiin. Eri varauskanavissa voi olla tästä poikkeavia ehtoja.


Varaus vahvistetaan maksamalla ennakkomaksu, jonka määrä on 100% varauksen kokonaismäärästä. Maksu maksetaan välittömästi varauksen tekemisen yhteydessä.
Varaus on sitova maksun suorittamisen jälkeen ja tämän jälkeen peruutuskuluna pidätetään koko varausmaksu.

Muut ehdot

Pakottavista syistä majoittajalla on oikeus siirtää varaus toiseen vähintään samantasoiseen majoituskohteeseen neuvoteltuaan asiasta tilaajan kanssa. Majoittaja korvaa tilaajalle siirrosta aiheutuneet välittömät kustannukset.

Mikäli ennakkomaksua ei ole maksettu varauspäivän aikana, katsotaan varaus peruutetuksi.

Matka-Villa on käytettävissänne tulopäivänä klo 17.00. Auton luovutus lähtöpäivänä klo 11.00 mennessä.

Mikäli autoon liittyen ilmenee mitään ongelmia, on vuokraaja velvollinen ilmoittamaan niistä vuokranantajalle välittömästi sekä pyrittävä omalta osaltaan auttamaan ongelmien tai vikojen pikaista korjaamista. Mikäli vuokraaja omalla toiminnallaan aiheuttaa autoon lisävahinkoa, voi vuokranantaja periä vuokraajalta korvauksen aiheutetusta vahingosta.

Vuokraaja voi poiketa näistä ehdoista, tällöin poikkeavat ehdot ilmoitetaan tilauksen yhteydessä erikseen.


Vakuutukset

Suosittelemme teille omaa henkilökohtaista matkavakuutusta mahdollisia poikkeustilanteita ja -tapauksia varten, koska majoittajalla ei ole velvollisuutta hyväksyä peruutusta ilman peruutuskuluja esim. lääkärintodistuksen tai muun vastaavan perusteella.

Matka-Villassa on pakollisen liikennevakuutuksen lisäksi isokaskovakuutus, jonka omavastuu vahinkotapauksissa on 1200 euroa (pl. autopalvelu ja tuulilasin kiveniskemät, joissa omavastuu 0 euroa). Autossa on mukana paperinen Green Card -todistus ulkomaan matkoja varten. Isokasko kattaa autolle tapahtuvat vahingot, mutta mahdollisia henkilö- ja tavaravahnikoja varten suosittelemme huolehtimaan oman henkilökohtaisen matkavakuutuksen ajan tasalle.