Siirry sisältöön
24,00 € / vrk

Kauppias

Friija Rental friijarental@gmail.com 0400694716 Y-tunnus: 0356933-1 Kauppiaan ehdot

Uusi matkaparkkimme on viihtyisä, helposti saavutettava caravanparkki aivan valtatie 21:sen varrella, vain noin kilometrin verran Muonion keskustasta Etelään. 

Matkaparkissamme on 14 sähköistettyä paikkaa matkailuajoneuvoille ja alueelta löydät myös huoltorakennuksen joka sisältää suihkutilat, wc:t , pienen tilan tiskaamiselle sekä kemiallisen wc:n tyhjennyshuoneen. 

Voit varata paikan itsellesi joko sähköisesti, soittamalla tai päiväsaikaan aukioloaikojemme puitteissa myös paikanpäällä. Varauksen tehtyäsi saat paluuviestinä henkilökohtaisen koodin jolla pääset sisälle alueelle sekä huoltorakennukseen. Koodi on voimassa varauksesi ajan. 

Samassa pihapiirissä matkaparkin kanssa meillä toimii pienimuotoinen retkeilyvälinevuokraamo josta löydät vuokravälineitä niin pidemmille vaelluksille kuin erilaisille päiväretkillekin, sekä tee-se-itse korjaamo nostureineen ja työkaluineen omia pienempiä tai isompia korjaustarpeita varten. Korjaamotiloissa tarjoamme myös autopesupalveluita. 

Oman toimintamme lisäksi pihapiirissämme toimii Shell Express -kylmäasema sekä Ruokapaikka Hyvä Pata joka tarjoilee kulkijoille maittavat lounaat, pizzat sekä a´la carte ruoat. 

Tervetuloa täyden palvelun pysähdyspaikkaamme, Onnellisten kylään!